Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök till rim

Jag vänder mig hit och jag vänder mig dit
Ändå vet jag inte ett skit
Jag funderar fram och tillbaka
Och ändå blir det inget över på min kaka.

Pengarna mina rinner fram och tillbaka
Och ändå ser jag inget , jag får försaka
Den allra minsta lilla rännil
Så slutar tanken i mig




Bunden vers (Rim) av Jan Johansson
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-03-26 16:58



Bookmark and Share


  ULJO
Gott arbetat
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson