Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människor är vi

Kravlöst
Håller du mig

Andnöd
Lugnar du mig

Hjärtat pumpar igen

Människor är vi
Visar du mig
Hur lite vi än vill




Fri vers av JLS
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-27 01:17



Bookmark and Share


    samole
Så fin och rörande, träffar nån sträng så att vattnet stiger i hjärtat upp till ögonen.
2018-04-13
  > Nästa text
< Föregående

JLS
JLS