Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hundexperten Fredrik Fabricius Bürou Kratius håller tal

Vi har länge vant oss att betrakta en hund som en helhet
och en flock av hundar som en större helhet
Vi har delat in populationen i delar av
små djur, mellanstora och stora djur
Vi har definierat och odlat raser av djur
pudlar taxar schäfrar chow-chow
Nu är det daga för nästa intervention
ett paradigmskifte i hundens historia och utveckling
Nu är det dags att dela in hunden i dess olika funktioner
Därför kommer vi under 2019 endast ha fyra utställningar
den 20 mars om hundens beställar-funktioner
som vi kallar ”My brain is my boss”
den 4 maj om hundens emotionella reaktioner
som vi kallar ”My heart belongs to husse”
den 23 september om hundens utförarfunktioner
som heter ”Springa, slicka vifta - men för vem?”
och den 3 december om hundens peristaltik
som vi kallar ”Poop’n’fart”
Varmt välkomna till ett nytt år
med nya utmaningar
i vetenskapsteorin om hundar

Med dessa ord tackade Fredrik Kratius för sig
och gick ned från scenen
medan publiken applåderade honom varmt






Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-27 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP