Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Repris tidigare publicerad 2011 Foto Eget


Morgonljus

lukten av salt
havet som rullar

silverstjärnors
studsande dans
varm sand under tårna

morgonljuset
ditt ljus

visade

vad natten
gömde för mig

 

© Eva Langrath 2011




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-03-28 19:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
poesi som söker, och finner ljuset !
2018-04-13

  Anya VIP
Vackert. Fint med bild till. Tycker slutstrofen är intressant och väcker tankar.
2018-03-31

  Peter Olausson VIP
Mm, ger smak för det som kommer!
2018-03-29

  Nils-Robert
Vackra rader som för minnet till sommaren
2018-03-29

  Linda CH VIP
Vacker!
2018-03-29

  ULJO
Detta underbara lljus från horisonten domäner.
2018-03-29

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
silverstjärnornas studsande dans tyckte jag särskilt om
2018-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Härligt när
LJUSET
GÅR UPP!
2018-03-29

  walborg
frid
2018-03-29

  Bibbi VIP
Skön känsla.
2018-03-29

    guloblå
Den känslan känner jag igen. Tack för så fin text!
2018-03-28

  Per Rydberg
Din text får mig att förflyttas till en härlig sandstrand, i känslan. Jag läser också in en djupare existensiell mening. Tack!
2018-03-28

  Johan Strömstedt
En varm text såväl i skrift som uttryck
FINT!
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP