Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget kan förklara det oförklarliiga


Skogsresa

Nu gick jag ensam genom skogen
Hunden nosade mig men han ville inte
En stor stark svart man skymtades inför mig
Jag skakar, är rädd, min hund sprang sin väg

Nu står jag här ensam i skogen
Omringad av håriga "män"
Nu flyr jag mot korset
Där bara min mor är min vän

Men även min kusinbjörn




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Torparn
Läst 194 gånger
Publicerad 2018-03-28 23:40



Bookmark and Share


  KillerQueen87
Djupt <3
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Torparn