Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spallt med tunnbröd på rödsprängd kindben

Väldigt utfyllnadsglad kvinna behagar
Maten från Prag som aldrig beklagar
Männen från Istanbulldozer med bryt
Bränd baljod med bilparkering flyt




Fri vers av Torparn
Läst 522 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-24 22:48



Bookmark and Share


  Just Emotions
applåder :)
2007-11-27

    Gegorf
Kan jag få en bil sa gösta när han stod i din sken
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Torparn