Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

CARIN

Utan mjuka innebördar
Sitter jag här utan skördar
Så ensam på mitt fält
Men min kvinna är väldigt osvält

Jag kan svälta utan fränder
Men utan min kvinna kan jag leva
Trots allt motstånd så finns hon här för mig
Men utan henne, hade allt varit okej




Fri vers av Torparn
Läst 291 gånger
Publicerad 2018-03-29 00:06



Bookmark and Share


  KillerQueen87
Osvält är en mening som har innebörd
Men vem bestämmer innebörden?
Hur vet man vem som är bra?
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Torparn