Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jödningsgrisens Dröm

Jag ser gräset
Gräset ser himlen
Ser Gud oss?
Himlen ser en bil
Men jag ser bara gräs




Fri vers av Torparn
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-20 17:11



Bookmark and Share


    Gegorf
måste bara säga att denna får verkligen en applåd ifrån mig ;) keep the good workz up!
2008-05-20

    Gegorf
Åååh gräs har jag alltid velat sett men jag ser bara bil

kamma dig noga bakom öronen varje kväll så får du dina julklappar.


Känner en väldig ömsidighet i texten, sött grabben!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Torparn