Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pastejen


Den hungriga pastejen

Fem hundra hungriga män
Vem skulle hindra mig från dem?
De ville inte göra på mig
Men jag ville äta pastej




Fri vers av Torparn
Läst 246 gånger
Publicerad 2018-03-28 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torparn