Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brandbil, Brandskylt

In i en stolpe jag klev
Trångt så att jag blev skev
Brevet är tunt och begränsat
Ahmed är förevigt försvenskat

Brandskylt över boskap välter
Medans barnen i Lule svälter
Spänna över mig gör en våg
Av galna och snabba expresståg

Bilklubb av skeva män med fartbegär
Svaga testiklar med prostatabesvär
Bila över Tysklands vägbit i fjol
Sen lånar jag din micro och lägger i pool




Fri vers av Torparn
Läst 454 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-24 22:23



Bookmark and Share


    Gegorf
Jag håller verkligen med , Denna dikt talar till mitt inre sinne , är du min självsfrände?
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Torparn