Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I paviljongen



Jag såg henne första gången i paviljongen strax utanför bersån. Det regnade. Ett makligt sprött regn som var mycket vackert att betrakta. Vad hennes skönhet beträffade kunde jag inget säga. Hennes hår växte fortare än mina tankar. Mot slutet insåg jag att hon var ett träd och jag en fågel som satt i det.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 456 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-30 09:43



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert
2018-04-02

    ej medlem längre
Som en fängslande drömväv av längtan och vemod som man vill stanna kvar i!
2018-04-01

    ej medlem längre
När erotiken växer och en text fungerar.
2018-03-30

  henke_r
Vilken magisk stämning det är som inrättas när jag läser ditt alster. Vändningen andas dramatik och existentiell fulländning.
2018-03-30

  Goraxy 89 Orion VIP
WOW WOW - DEN SATT ! En riktig fullträff av Dig idag - AWESOME - GRYM - Orden räcker INTE till att beskriva !!!

Måste nog bokmärka sådana texter när de kommer !
2018-03-30

  Kungskobran VIP
Kanske en fågel Fenix , mytologins fågel
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt