Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen lyser ute



Orkar inte lyfta
inre gnistor borta
kroppen tung
kliven nu är korta

lager på lager
bad om hjälp
ytterliga lager
möts av stjälp

solen lyser ute
orkar ej gå dit
empati
förståelse
ödmjukhet
näring
kanske får mig att
komma framåt en bit









Fri vers av Havsvind
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-30 10:50



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
du tycks ledsen som jag
hoppas du reser dig min vän
<3

2018-03-30

  Marita Ohlquist VIP
Känner väl igen mig i din text!
Vet precis hur det är.
2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind