Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fotoutställning


Livsdyrkan

 

 

Fäst i den mörka mullen

där näring och vatten

bidrar till växten

strävar den vackra taggiga plantan

mot himlen mot solen

därifrån kommer den verkliga kraften

som får allt liv att blomma.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-30 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP