Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer en storm om natten

Det kommer en storm om natten
som ser dig när du sover vid trappen.
När timmarna smet ut i hemlighet
Har ensamheten inget att ta hänsyn till.

Glädje och medkänsla fick sparken
som vakt i min inre borg.
Oron och missunnsamheten festar högljutt
och vräker i sig vin gjort på drömmar av sorg.

Våra drömmar med sötma försvann
de roffade de flesta åt sig.
Det salta och sura blev över
och lämnade en biter eftersmak.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 552 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2018-03-31 11:38



Bookmark and Share


  Sandra Hjärtedal
Gillar hur känslorna förkroppsligas. ??
2018-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream