Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan veta

ingen kan veta hur det är
att inte tåla stress
att inte tåla skit överhuvudtaget

man får lov att leva i en bubbla
skapa en egen värld åt sig
en egen liten värld där man står ut

jobba sådär lämpligt
med sånt man står ut med
och man behöver inte så mycket

ingen som inte har det så kan veta hur det är
att inte vara som andra
vi är nämligen inte alla likadana




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-01 08:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig i denna ,bra skrivet!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP