Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åter födas



När som
jag åter föddes
fann livet
levande

Bakom stenen
sand yrde damm

Invid havsranden
saltkanten
virvlade vågorna








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-31 19:58



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt bra skaldat. som ett frö spirar ur jorden.
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP