Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Låt isen smälta
på elljusspåret
jag vill ut och springa

jag vill övervinna
allt
ge styrka till varje
timma

ge mig
lätthet
åt livet spinna

solen visa dig mer
stanna för i år
ge mig nya skor
ge mig nya spår

önskar mig
vara fri från
smärta
önskar att springa
går bra

önskar mig
frihet från
smärta
orkar ej mer
tunghet dra





Fri vers av Havsvind
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-01 16:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
önskar din önskan blir fylld
frihet från smärta
ingen vill ha

ut när vårsolen lyser blommor och blad luta ryggen mot en solvägg
andas ljuset

2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind