Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svek

Sveket slår hårdast mot de du har nära
i mina drömmar önskar jag att du
en gång fick uppleva det du utsätter oss för

du sviker
för att vi alltid stannar, hjälper att sopa skärvor, betala hyror, hjälper med allmosor
bundna av samvetskval mot ett vuxet barn 

du sviker aldrig mig igen
barnen som är det renaste jag har, ska aldrig hänga i det eviga limbo du bär, likt Saturnus sina ringar

nu vänder jag ryggen
och lämnar den som en gång var min bror

farväl

farväl, och välkommen
för vem vet! det där jäkla hoppet
förbannade arvet
påtagliga behovet
vem är jag att döma dig ur mitt liv?

om du ringer, svarar jag


men du ringer aldrig




Fri vers (Fri form) av ~alruna~
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-01 20:41



Bookmark and Share


  aol
Starkt berörande skrivet ja så bra gjort svikare måste man lämna .
2018-04-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark o bra
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

~alruna~
~alruna~