Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lik giltighet

ibland så tänker jag tillbaka

idag var en sån dag
då jag än en gång besökte Fonus

ibland så drömmer jag om oss

inatt var det du och jag igen
men kransen var sig inte lik

som du

o:et
försvann med tårarna som fortfarande rinner

upp längs mina vader
smekande

som din blick

ögon




Prosa av Sanningsägaren VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-02 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP