Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

knivar

Första kniven kittlar lite lätt under huden.
Andra kniven sticker till lite överraskande.
Tredje kniven får tårarna att börja falla.

Fjärde kniven plågar mig och känns helt outhärdlig.
Femte kniven blir min plågsamma död.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 404 gånger
Publicerad 2018-04-02 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream