Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så himla bra

Måndag och solen skiner på västkusten.
Jag är verkligen på väldigt glad idag
Har fått tillåtelse av min förvaltare
Att gå med i en förening jag väldigt gärna vill




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 285 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-02 10:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så härligt grattis!
har en engagerad vän som också
arbetar som god man.
En eldsjäl!

2018-04-03

  aol
Min son har oxå förvaltare, bra skrivet,
2018-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Härligt!
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson