Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårregn


vårregn
plötsligt hör jag efter
förkylningarna






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-03 22:38



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det vackra ljudet vill man ju inte missa. Bra haiku.
2018-04-07

  Onomatoprofet VIP
Typiskt efter en förkylningsfri vinter
2018-04-04

  Nanna X
grattis!
2018-04-04

    nonoyesyes
PROSIT
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP