Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intet nytt under solen

en känsla som flytt
en tid som var
i övergången till nytt
sitter ett minne kvar

en sökan efter svar
en längtan efter mening
i mitt behov av allvar
finns ett hopp om rening

en harmlös happening
en första blick
av löftet om en ening
får jag en oerhörd kick

ett klassiskt trick
en menande gest
i det som föregick
det som hände därnäst

en liten fest
i all välmening
det som ger mig ångest
är som en förorening

en längtan efter mening
en känsla som flytt
inget hopp om rening
ingen övergång till nåt nytt




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-03 23:22



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Bra rimflätning och innehåll!
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP