Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett. Tvivel.

Det doftar fresh linen
och misströstan

två timmar gammalt presskaffe
surnar under lågpriskoftan

jag borde ha suttit vid köksbordet
för flera år sedan

"Livet kom emellan"
saker man säger

banalt

vem fan är poet?

carpe fucking diem
fånga jävla dagen

ordlösa människor
köper andras ord
till sin stockholmsvita vägg

banalt

Jag läser Kristina Lugn
och känner mig djup

banalt

magsyran skriker
lunch är lika underordnat som
social rättvisa
i samtiden

skärmar tar över alla världens väggar
handflator
offentliga rum och samtal

"Tillsammans är man mindre ensam"

Lögn.

ortorexi som religion
den största förloraren
den största sorgen

Skräp.

två timmar gammalt presskaffe
värmer
två ägg och en tom mage
en överfylld själ

skriv.






Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 271 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-04 12:25



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Starkt!
2018-04-19

    Jane S VIP
Applåder! Uppfriskande text!
2018-04-17

  Hestia VIP
Dikten känns. Skriv mera.
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån