Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettiofyra. Folk-för-akt

Jag föraktar folk
som tigger om komplimanger
fiskar
åmar
larmarochgörsigtill

"Jag är så trött nu när jag gjort allt i ordning
SÅ FINT
för er GÄSTER"

Vill spy men det får man ju inte göra. Det går inte an. Man måste bete sig.

Trycka på like.
För det är så man gör.

Man kan fråga sig
vad är det för fel på
lite
vanligt
hederligt

folk-för-akt


Jag säger inget så har
jag inget sagt.




Fri vers av trestegfrånfyrisån
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-19 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån