Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugoåtta. Övergång.

jag vaknade från en dröm. gravid. gift. viftandes för att fly
en simmig lurk som kunnat vara mitt förflutna, hans drag så
alltför välbekanta men
ansiktet var okänt. Ödlan söker ödlan. Min indignation

visste inga gränser. stark av etiketter.

kraften av någon annans namn. någon annan man gav mig legitimitet.
jag bar hans barn men var fanns jag i bilden?

Ren bara på grund av honom.

men smutsen fann mig ändå. ödlans långa tunga.

En ring för tjugo papp gör liten skillnad då.




Fri vers (Fri form) av trestegfrånfyrisån
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-31 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trestegfrånfyrisån