Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett till våren

mot ljusare tider vi går
och naturen vaknar till
plötsligt är vi inne i april
vi känner hur mycket bättre vi mår

och det är likadant varje år
det kommer nästan som en chock
flyttfåglarna anländer i flock
nu när det äntligen är vår

fast det ännu kan komma nåt bakslag
som ett överraskande snöfall
som våren inte riktigt rår på

så blir det ohjälpligen varmare dag för dag
och fast en och annan natt ännu kan vara kall
så blir det en sommar i år också




Bunden vers (Sonett) av Tomas Karlsson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-04 18:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja vad härligt!
2018-04-04

  Språk, hjärna!
Nätt så nätt sonett!
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP