Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gläntan


En barrad stig
genom djup granskog
Hemlig
Vid sidan av stigen
en liten glänta
Solen silar ner
mellan granarnas grenar
Grönt gräs
en halvt murknad stubbe
I den bortre kanten av gläntan
finns en stor sten
En gran lutar sig över den
och det ser nästan ut som
öppningen till en tunnel
Vid stenen ligger en kvarglömd hatt
och ett par stövlar
som ingen ägt på flera år
Det kanske ändå är en tunnel
Till vad




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-04 21:37



Bookmark and Share


  Rise Little One
Spännande text som väcker nyfikenhet!
2018-04-05

  stig wikman
Jag läste
med stor förväntan
Dina ord
om den mystiska gläntan.

KRAM Å APPLÅD.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP