Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De andra



Vi som stumnat av sorg
behöver värmande
masserande ord

Vi som försummats
behöver en egen scen

Vi som förslummats
behöver slussas till
värme igen

Vi som föraktats
behöver värn mot
hån och spottloskar

Vi som nästan gett upp
behöver näras med hopp




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 412 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-05 18:25

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Viksten
Tack
Det är lätt att ge upp
Vi behöver ha något att klamra oss fast vid
Mina dikter är ibland lite väl dystra
2018-04-05

  KattenKin VIP
Fint och fantastiskt summerat.
Bokmärker dina klokord.
2018-04-05

    ej medlem längre
Och så behöver vi lära oss tro på oss själva.
2018-04-05

  Viksten
Tack
2018-04-05

  kerstin skriver VIP
ja, vi behöver. jag tänker att när vi tillåter oss att behöva får vi. bra!
2018-04-05

  Myy VIP
Och ibland bara kärleksfull närvaro bortom orden. Vacker och sårbar dikt.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten