Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs Gläntan först


Inbjuden


Gläntan bjuder in
med nyfikenhet
Gräset känns mjukt under bara fötter
På stubben kan man sitta en liten stund
och låta tankarna komma och gå
Kanske man reser sig upp
sträcker på sig lite grand
innan man tar några försiktiga steg
mot gläntans kant
Kikar in bakom stenen
under granen och ser




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-05 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP