Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärta i bluestakt

 

Kardiologerna är
förbryllade

Mitt hjärtas slag är
indelade i 12 takter

Det är ingen störning
utan en livsstil hävdar
jag och vägrar medicinering

De vill normalisera hjärtrytmen
men jag säger lugnt
"Have you ever had The blues"
och gör The Duck Walk
när jag lämnar kliniken
i ett bluesriff




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 476 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-05 20:05

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jo det är tänket bakom pannbenet som ger dagen och the Duck Walk.

finns biverkningar i alla mediciner
2018-05-04

  Viksten
Jag är bluesnörd och väldigt intresserad av
bluesens ibland mångtydiga texter
2018-04-06

  KattenKin VIP
Störtskön text samt inställning.
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten