Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Martin Bergström Cerd


Blinda punkten i mig

blinda punkten i mig. Vi

Den är blind. Ofrånkomlig b o r t a

Vi lever under ett tryck

kameran är på men min
Blinda punkt kan inte visas.
Mörkt eller vitt
Ljus, smällde där över egna ängar.
Går inte att förstå.
Läxor som skulle göras. Synligt liv på teven.

Jag kan andas genom den blinda punkten.
Vet inte hur




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bergström Cerd
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-06 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd