Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fattiga och de rika II

du tror att du är bättre än jag
för att du klär dig i kostym
och kör omkring i en dyr bil

men se ner på mig bara
du tror att det är jag som är fattig
när det i själva verket är du som är den fattige




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-06 09:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Än jag". Bravo! Äntligen någon!
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP