Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Istid

Jag gick mot en säker istid, men någonstans innan hösten dog såg jag ett leende.
Tiden stod still en stund, mina sinnen började tina upp. Ett varmare klimat såg sin början.
Ingen evig sommar, men en början till något nytt.




Fri vers av Haakan Hansen
Läst 132 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-06 10:55



Bookmark and Share


  inga anonym
Mycket fin gestaltning
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Haakan Hansen
Haakan Hansen