Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den första av ett par texter nedtecknade idag för att bota känslor av depression


Förgiven

Vem är du att håna mig?
Att förvisa och bespotta
Beskåda mig när jag vandrar
Vandrar dessa stigar krönt av hinsidans törn

Vem är du att fängsla?
Att i bojor så rostiga kasta
Min stolthet kan ta stryk
Men ur en avgrund skall en kraft resa sig

Vem är du att slänga mig åt det okända
Att förneka mig sannhet och lycka
Jag erinrar mig hur frihet nalkas
Att än en gång få vandra dessa domäner ostyrd




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 339 gånger
Publicerad 2018-04-06 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Masterlord