Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gärdsgårdsserien

när man som jag
precis har börjat skriva poesi

och till råga på allt bor i en liten landsortsstad
så spelar man väl i gärdsgårdsserien

men det är ganska härligt att slåss ur underläge
det finns bara en väg – och det är uppåt
och man har ingenting att förlora




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-06 19:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
ALLA som inte är PK, ingår i den självutnämnda eliten och ryggdunkarklubben här betraktas som parias och kulturellt spetälska.
2018-04-06

  Viksten
Tänker på Nicke Sjödins dikt
lagledaren
Dikt på gräsrotsnivå på
ångermanländsk dialekt
2018-04-06

  Språk, hjärna!
:D Gärdsgårdsserien
2018-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP