Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlovningen

I soluppångens sena fas
Med ansiktet upplyst
I fjällsippornas bädd
Gråter och skrattar du
Och känslorna styr

Jag frågar dig
Osäker i rösten
Du mitt livselixir
Vill du gifta dig
Med mig

Tiden du tar att svara
Känns som evigheten själv
Svaret är knivskarpt
Bedårande lätt svarar du
Ja




Fri vers (Fri form) av Pål
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-07 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pål