Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskvärd nöjd

Ibland har jag en nöjd bebis
Det är stunder av fullständig harmoni
Vid ett skötbord på toaletten
Några tygskalbaggar som prasslar och våra blickar som dansar med varandra
Tankarna svävar
Är det just harmoni jag söker i livet?
Och
Hur bli man sådär nöjd?
Jag vet att andra skulle älska mig då
Jag skulle kunna ge dem en älskvärd nöjd.
Men
Jag skulle nog inte klara av att älska mig själv då.

Fast vem bryr sig om det?




Fri vers av Aaxel
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-07 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel