Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patetiska fjantars a-ö

Ord som formas ur idioters käftar
Patetiska fjantars A till Ö på dig häftas
Som ”post-it-lappar”, det byggs på lager
De väljer de ord de tror hårdast på dig tager
Tar skydd av hemmets beskyddande vägg
Av detta sanslöst patetiska drägg

Mitt inre ni ej når med det där snacket 
Skrapas bara på ytan av packet
Enstaka skrapsår, som att cykla omkull
Några plåster, sen är man kvitt Bill och Bull

 



Fri vers av Valkyria-Fatale
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-08 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale