Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankvers II

”att dikta eller inte det är frågan”
men blankvers är så stelt att det känns dumt
att hålla på såhär blir ganska tjatigt
versmåttet styr vad man kan skriva om

som en tvångströja det känns med vissa versmått
men banne mig om jag tänker ge upp
jag tänker skriva denna dikt på blankvers
om det så ska bli det sista jag gör




Bunden vers (Blankvers) av Tomas Karlsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-08 20:46



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
:D
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP