Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På fredag kl 14


Fika på Färjenäs Cafe

Hej!
Jag och Epione tar en fika på Färjenäs Cafe på fredag den 13 kl. 14
Den som känner oss och vill prata bort en stund kan väl komma och fika med oss.
Njord




Fri vers av Njord
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-09 10:19



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Låter trevligt. Om jag bodde närmare
skulle jag komma.
2018-04-11

  Epione VIP
Ska bli mysigt, ses då. :)
2018-04-10

  ULJO
Mysigt i vårvärmen
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER