Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fasad för saknad

Ett inre bräckligare än sköraste glas
Skyddat av mur av muntraste skratt

När det väl brister
Blir det bister
evig natt




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-09 15:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mmm den var underbar och bitterljuv
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ