Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke bara ;)


Osociala medier?

Av gråaste svart
jag väver en väv
fyller dess dunkel
med rutten ranunkel

Slingrande ormar
Med pyrande tungor
som frätande gormar
Vinande lungor
hatorden stormar
mörka sinnen de formar

En oas för det ruttna
Stormar i väven
många är fångna
betagna av flärden

Synas eller svalna
glöm det uppenbara
din stund i ljuset
kommer nu falna

Att synas eller inte synas
det är frågan

Ångest är dess svar





Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-09 15:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
skönt diktat. bra,
2018-04-14

  Fulbergarn
uj, mörkt men bra
2018-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ