Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är ju så aktuellt nu det här med Svenska Akademin och dess ordhantering


Kannstöperi

Om man vill få en exakt illustration till vad ordet kannstöperi innebär;

så  ska man lyssna till programmet Nordegren & Epstein i radions P1.




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-09 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP