Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lapptäcke

Håll min hand hårt
och visa vägen
in i ditt fläckiga paradis
av oinfriade drömmar
och lappade sömmar
Lagat är vackert
även om stygnen inte är raka,
fastän stoppningen sticker ut
som larver från ett infekterat sår
I ditt palats finns inga domare
Bara en sanning
Och en hand som
håller ännu hårdare
Om du för oss till platser
som solen aldrig kysst,
som strålarna aldrig lyckats nå




Fri vers av Erapoetina
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-09 21:10



Bookmark and Share


  WyS VIP
Wow, sanningen finns inte på den fläckfria ytan. Det är först när man ser närmare som sömmarna berättar om de umbäranden som öppnat nya dimensioner!
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Erapoetina
Erapoetina