Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

Jag ville ha dig
Bortom alla gränser
Från första mikrogram
till slutet av dar
Stå emellan dig
och livets gropar
och de faror som hopas
bortom krönet, under ytan
trots att sikten är klar
Över tid, i alla stunder
ville jag hålla, hålla ut
och orka stå kvar
Nu fäster jag blicken mot himlen
och önskar

Ett mirakel
Det enda hopp jag har kvar






Fri vers av Erapoetina
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-08 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erapoetina
Erapoetina