Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårringaren



Berättaren
dramat
naturen sceneriet

Bergsmassiven
utbredda planer
platåer

strålar längst ut


Kärleken finns
där du letar

bugar i skräddarställning
lyfter som fjäril

i vårstorm


Bak milsvida skogar
böljar fälten

då jag älskar
dig

En sommartjärn
blinkar svart

i gläntan








Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-10 16:01



Bookmark and Share


    Max Poisé
När tiden äntligen får ha sin gång! Tack:-)
2018-04-12
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP