Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni har makten

ni har makten
att publicera
eller refusera mig

ni har makten
att ge mig stipendier och priser
eller inte ge mig några

ni har makten
att ge mig bra recensioner,
inte skriva nånting eller såga mig

men makten
att få mig att sluta skriva
har ni inte




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-10 22:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sant. Klokt. Våra egna ord har vi rättigheter till. Sluta skriva är inte förhandlingsbart.
2018-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Bra skrivet!
Vi kan aldrig tystas, om vi så ska smuggla ut våra verk från fängelseceller.
2018-04-11

  Språk, hjärna!
Visst, så är det!
2018-04-11

    ej medlem längre
Rätt inställning! Skit i Jante och alla Bessewissrar!
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP