Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kakan

jag tänker
äta kakan
och ha den kvar

och skaffa mig
en kaka till
som jag också äter

och kanske
också har kvar
om jag kan




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-11 08:16



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Berätta hur du gör!
2018-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Anarkism?
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP