Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdagsmorgon


Ljuset över fälten
andas in

fåglars läten
lyfter

glömmer
det tunga
den energilösa
kroppen

blickar
mot molnen
vita
långsamt passerande
lagom att ta in

blundar
lyssnar
fåglars läten

lär mig flyga




Fri vers av Havsvind
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-11 07:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint min vän!
2018-04-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om att längta efter att flyga på fria, bärande vingar!
2018-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind